SEO og Google Adwords

Man kan sammenligne dette trin med en lækker sportsvogn. Uanset hvor flot og toptunet den er, så kommer du aldrig til at score hvis ikke den kommer ud på gaden. Det er det samme med din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Adwords bringer trafik til din hjemmeside. Uden trafik på siden er det ligegyldigt hvad vi foretager os. Det kommer ikke til at give resultater.

Mange hjemmesider er flotte og informative, men ikke søgemaskineoptimeret og det betyder at du kun rammer den målgruppe som allerede har hørt om din hjemmeside i forvejen. Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Adwords søger for at få nye "fremmede" ind på din side. Nye potentielle kunder.

Gennem søgeordsanalyse og afdækning af markedet finder vi frem til de søgeord som din side skal optimeres efter. 75% kigger kun på side 1 og 60% klikker på et af top 3 resultaterne ved en søgning. Du mister atså mange potentielle kunder ved ikke at have optimeret din side ordenligt. Søgemaskineoptimering (SEO) er ikke noget man bare gør en enkelt gang og så er det på plads. Det er  en vedvarende proces. Søgemaskinerne ændrer hele tiden deres algoritmer og markedet ændrer sig også, men SEO betaler sig, for det bringer nye potentielle kunder til dig. Husk at når en kunde sætter sig foran sin computer og laver en søgning, så har de allerede et behov. Du skal "kun" sørge for at de finder hvad de søger!

Ud over at optimere din side ud fra dine ydelser og/eller produkter, kan du også annoncere på nettet ved hjælp af Google Adwords. Med Google Adwords kampagner kan du meget nøjagtigt ramme de målgrupper du ønsker at nå ud til. Du kan have mange kampagner kørende samtidigt uden det nødvendigvis koster dig mere og det er nemt at holde styr på økonomien. Desuden kan Google Adwords kampagner målrettes geografisk og det er nemt at måle effekten. 

Vil du gerne være mere synlig på nettet?

Fakta


  • Der bliver gennemført 175 millioner søgninger i timen.
  • 93% af alle online oplevelser starter på en søgemaskine.
  • 75% af alle søgninger kigger kun på side 1.
  • Der er 50% større sandsynlighed for klik hvis din side vises flere gange.

Citat


"Organizations who can't match up in content creation and promotion may find themselves losing out to content marketers who learn the basic of SEO."

RAND FISHKIN
CEO/Co-Founder, Moz