Responsiv hjemmeside

Hvis du ikke allerede har en hjemmeside eller den du har ikke er lavet i responsivt design, så SKAL du have lavet en hjemmeside i responsivt design!

Til trods for sociale medier som Facebook, LinkedIn, Google+ m.fl. kommer vi ikke uden om at en god, flot og nem hjemmeside er et must hvis du vil vinde kunder gennem digital markedsføring.

En hjemmeside er din adgang til nettet - ja, du kan sagtens have profiler på diverse medier og du vil helt sikkert kunne skabe nye kunder ad den vej, MEN hvor søger du selv når du mangler noget? "på Google" vil de fleste svare og for at komme frem på Google skal du altså have en hjemmeside.

I 2013 overgik antallet af mobilbrugere på nettet, antallet af desktop brugere og det er vigtigt nyt for din hjemmeside. Forestil dig at du søger noget på nettet med mobilen og rammer en side hvor du skal zoome for at læse teksten, billederne passer ikke til din skærm og knapperne er ikke til at ramme. Nedtur! Forestil dig nu at du kommer ind på en side hvor du kan navigere rundt kun ved hjælp af din tommelfinger og alle billeder passer til skærmen. Velkommen til responsivt design!

 

Vil du have en hjemmeside som giver resultater?

Referencer


"Jeg vidste ikke præcis hvordan min nye hjemmeside skulle se ud, men den er lige i skabet!", Anders Petersen, A&O Carstensen

Jeg vidste ikke præcis hvordan min nye hjemmeside skulle se ud, men Andreas har ramt den  lige i skabet!

Anders Petersen, A&O Carstensen

Fakta


  • 36% har mere tilid til en virksomhed med en flot hjemmeside.
  • 32% kontakter kun virksomheder med en hjemmeside.
  • Antallet af mobil brugere på nettet overhalede desktop i 2013.